Eko kamin pričara čudovito vzdušje v vsak prostor

Eko kamin združuje vse dobre lastnosti klasičnega kamina brez nevarnosti za zastrupitev z ogljikovim monoksidom in brez potrebe po sekanju drv. Deluje na eko gorivo bioetanol, ki je okolju prijazno. Eko kamin pričara pravi ogenj, ki vaše večere naredi tople in domačne. To je odličen način za dodajanje vabljivega osrednjega elementa vaši dnevni sobi, eko kamin pa zajamčeno prebudi izjemno zanimanje gostov zaradi svoje elegance in lepote.

Ker eko kamin deluje na bio gorivo, omogoča čisto izgorevanje, zato ga lahko postavite kamor koli želite, tudi v tesnih prostorih, kot so hodniki ali manjša stanovanja. V primerjavi s klasičnimi kamini je eko kamin neverjetno enostaven za namestitev, saj ne potrebuje dimnika. Preprosto je tudi upravljanje, ki deluje prek gumba za zagon. Nekateri modeli vključujejo daljinski upravljalnik, ki vam omogoča popolno prilagodljivost pri nadzoru ambienta v vaši sobi.

Ekokamin na bioetanol je okolju prijazen in dostopen

eko kamini cena

Zidni kamini na bioetanol pa poleg čudovite izdelave zagotavljajo tudi prijaznost okolju in trajnostno naravnanost, saj ne povzroča saj ali dima. To bodo znali ceniti tudi člani vaše družine in morebitni obiskovalci, ki ne bodo imeli negativnih posledic na zdravje. Za razliko od tradicionalnega kamina na drva tukaj ni dima ali pepela.

Odlična novica je tudi, da je le malo kaminov je tako enostavno namestiti kot ekokamin na bioetanol. Ker so nekateri celo prostostoječi, vam jih sploh ne bo treba namestiti, le mesto jim morate dodeliti.  Seveda jih lahko tudi prosto prestavljate. Zelo enostavna je tudi montaža stenskih enot ekokamina na biotenaol. Preprosto izvrtajte nosilec v steno in nato samo obesite kamin.

Daljinski upravljalnik je še dodaten korak na poti do enostavnega upravljanja. Predstavljajte si, da morate pri klasičnem kaminu opraviti celoten proces pripravljanja žerjavice in pihanja plamena do tega, da je treba obenj stalno nadzorovati. Z eko kaminom je vložek veliko manjši, rezultat pa morebiti še bolj enakomeren in tople plamen. Daljinsko upravljanje lahko nadzorujete od daleč in tako denimo naredite, da vas topel ogenj pričaka ob prihodu domov po napornem dnevu.

 

Eko kamini po ceni, znižani za 30 %

Tudi dostopnost teh naprav je vse večja, saj so na voljo eko kamini dnevno sobo in druge bivalne prostore po ceni, ki je lahko tudi za tretjino nižja od običajne. Glede na to, da tradicionalni kamin na drva lahko stane na tisoče evrov in zahteva ure in ure priprav, si lahko pravi plamen, pravo toploto in čisto gorivo zagotovite za desetino tega stroška.

Tudi gorivo je na voljo po dostopni ceni, kar v današnjem času draginje ni nepomembno. Poleg tega bioetanolsko gorivo gori izjemno čisto, glavna stranska produkta pa sta majhna količina vode in ogljikov dioksid. Velika prednost je tudi ekološkost in trajnostna raba, hkrati pa se zvišuje energetska učinkovitost vašega stanovanja. Eko kamini ogrejejo prostor in toplota se enakomerno porazdeli v okolico. To jim daje veliko prednost pred mnogimi visečimi kamini na električni pogon, ki ne morejo tekmovati v količini ustvarjene toplote ali kakovosti porazdelitve le-te, ki jo ima eko kamin.

eko kamin

Ekokamin Dunaj: večna eleganca in inovativen dizajn

Med modeli, ki predstavljajo eleganco in inovativnost obenem, izstopa model Ekokamin Dunaj. Je samostoječe izdelan kamin iz nerjavečega jekla, ki vašemu prostoru podari toploto in čudovit dizajn. Na voljo je pri prodajalcu Ekokamini.eu, ki svoje izdelke ponuja tudi na svoji spletni strani. Oglejte si ponudbo in izberite nekaj zase iz širokega nabora samostoječih, stenskih, talnih ali drugih kaminov. Vsem je skupna izjemna kakovost izdelave in visoka estetika. Nudijo tudi strokovne nasvete. Njihovi inovativni dekorativni izdelki spreminjajo naš pogled na kamine z zagotavljanjem estetskih, edinstvenih in učinkovitejših načinov ogrevanja. Začnite uživati ​​v čistejšem in bolj zdravem življenjskem slogu z ekokaminom.